Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä Oulussa 14.10!

Nuorten ja Opiskelijoiden YK-päivänä tutustutaan tämän vuoden alussa voimaan tulleisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin (Agenda 2030), pakolaisuuteen ja rauhan rakentamiseen. Kuulemme tuoreet terveiset YK:n syyskuisesta yleiskokouksesta, jossa kyseiset teemat ovat esillä.

Päivän aikana keskustellaan tarkemmin tavoitteesta 16: ”Rauhaa ja turvallisuutta”, jota tutkitaan erityisesti nuorten ja rauhanomaisen yhteiskunnan rakentamisen näkökulmasta. Turvallisuusneuvosto hyväksyi viime vuonna suomalaisten nuorten ja kansalaisyhteiskunnan aktiivisesti ajaman Nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselman, mutta kuinka sitä tulisi toteuttaa käytännössä?

Päivän aikana tutustutaan myös työ- ja harjoittelumahdollisuuksiin YK- järjestöissä (mm. UNDP), YK-nuorisodelegaattihakuun sekä Oulun YK-nuorten toimintaan. Oulun YK-nuorten järjestämässä iltatilaisuudessa on mahdollista tutustua ja verkostoitua vapaamuotoisemmin muiden globaaleista asioista kiinnostuneiden nuorten kanssa.

Tapahtuma järjestetään Oulun yliopiston kampuksella perjantaina 14. lokakuuta klo 9-16.00. Tapahtuma on suunnattu kaikille 18-30-vuotiaille nuorille ja opiskelijoille. Osallistumismaksu 10 euroa kattaa koko päivän ohjelman, aamupalan, iltapäiväkahvit sekä iltaohjelman. Maksu tapahtuu näillä sivuilla ilmoittautumisen yhteydessä (ilmoittautumismaksu siirtyy ’ostoskoriin’ sivun vasempaan laitaan, josta se maksetaan turvallisen verkkomaksun avulla Paytrailin kautta (ent. Suomen Verkkomaksut)).

Pohjois-Suomesta matkustaville korvataan matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, kuitenkin siten, että omavastuu matkakuluista on 15 euroa. Lounas ja yöpyminen ovat omakustanteisia.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 11.10.2016 klo 16.00 mennessä.
Tapahtumaan osallistumalla on mahdollista saada opintopisteitä omalta oppilaitokselta, mutta siitä on sovittava erikseen oman oppilaitoksen opintosihteerin/opinnoista vastaavan lehtorin kanssa. Osallistumisesta koko päivän ohjelmaan saa osallistumistodistuksen.

Tapahtuman järjestää Suomen YK-liitto yhteistyössä Oulun YK-nuorten kanssa.
Ilmoittautumiseen ja maksamiseen täältä http://www.ykliitto.fi/yk-paiville-2016

Kutsu myös YK-liiton sivuilla täällä http://www.ykliitto.fi/uutiset-ja-tiedotus/uutisarkisto/tervetuloa-nuorten-ja-opiskelijoiden-yk-paivaan-ouluun-perjantaina

Tapahtuman facebook-eventti täällä https://www.facebook.com/events/1129776033772805/

Tervetuloa!

Suomen YK-liitto ja Oulun seudun YK-yhdistys

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s